Akoestische panelen

Wecho heeft een ruim assortiment aan akoestische panelen beschikbaar. Al onze wandpanelen worden pas geproduceerd nadat de bestelling geplaatst is en dat gebeurd allemaal in ons mooie Nederland. Een kwaliteitsproduct van eigen bodem dus. De akoestische panelen van Wecho zijn er in verschillende vormen en formaten. Naast dat wij standaard formaten aanbieden is het ook mogelijk een geheel eigen formaat te kiezen, wij raden in dat geval aan even contact met ons op te nemen.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn tegenwoordig een grote trend. Zeker in nieuwbouwwoningen, kantoren, scholen of publieke ruimtes komen deze van pas. Onze akoestische wandpanelen absorberen namelijk geluid, dit hangt echter wel af van de akoestische waarde. Wecho biedt akoestische wandpanelen aan tussen de 0.5AW en 0.90AW, beide van extreem hoge kwaliteit.

Akoestische plafondpanelen

Wij krijgen regelmatig de vraag of onze akoestische panelen ook gebruikt kunnen worden als plafondpaneel, dit hangt af van het soort paneel, maar het is wel degelijk mogelijk. Zo geeft een rond plafondpaneel een unieke sfeer aan je interieur, iets dat niet iedereen thuis heeft hangen. Daarnaast draagt het bij een betere akoestiek, ideaal wanneer je een ruimte hebt die te rumoerig is. Alles over hoeveel oppervlak akoestisch paneel je een ruimte binnen moet brengen voor het beste resultaat lees je hier.

akoestische-panelen_lifestyle_wecho

Een kleur frame naar keuze voor je akoestische panelen

Bij ons standaard aanbod hebben wij maar een beperkt aantal keuzes als het gaat om de kleur van het frame. Echter is het bij ons ook mogelijk een geheel eigen kleur frame naar keuze te kiezen, het dan belangrijk om een zogeheten RAL-kleur uit te kiezen, alles over RAL-kleuren vindt je hier.

Akoestische panelen met eigen foto

Wecho biedt keuze uit ruim 1500 designs, daarnaast is het ook nog eens mogelijk je eigen design of foto aan te leveren. Wij checken dit bestand uiteraard zorgvuldig en zullen enkel tot bestelling overgaan indien het bestand onze kwaliteitscontrole door komt. Neem contact op voor meer informatie.

Duurzaam akoestisch paneel

Naast dat onze frames zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden en onze akoestische vulling geproduceerd wordt van gerecyclede spijkerbroeken. Is het daarnaast mogelijk om je print te vervangen wanneer je deze beu bent. Wecho biedt namelijk ook los akoestisch vilt of peesdoek aan. Meer weten over duurzaamheid? Klik dan hier.

Bekijk hier de productcategorieën van onze akoestische panelen

Natuur (459)

Eten en drinken (376)

Mooie mensen (203)

Dieren (318)

Marmer (190)

Steden (378)

Abstract (301)

Oude meesters (124)

Vintage (120)

Kinderen (105)

Lifestyle (99)

Ruimtevaart (96)

Romantisch (95)

Muziek (95)

Sport (94)

Spel en gaming (85)

Beauty (80)

Retro (74)

Ironisch (42)

Overige thema's (25)

Akoestische panelen met verschillende interieurstijlen

Onze ruime aanbod hebben we onderverdeeld in bovenstaande categorieën, daarnaast maken we gebruik van slimme filters om het zoeken eenvoudig mogelijk te maken een akoestisch paneel te vinden die bij jouw past. Zo gebruiken we filters als prijs, vorm en kleur. Maar de filter die zich wellicht het meest onderscheid is de filter ”interieurstijl”. Je kunt bij Wecho uit de volgende interieurstijlen kiezen: Vintage & retro, Bohemian, Hotel chique, Industrieel, Landelijk, Modern, Scandinavisch, Kleurrijk en Overig. Mocht je toch nog hulp nodig hebben bij het kiezen van jouw akoestisch paneel met print? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag verder.