Over Ons

Wecho ® is het hét toonaangevende merk voor akoestische panelen, volledig gericht op design en duurzaamheid. Wij zijn als bedrijf in Nederland gevestigd, maar leveren ook buiten Nederland. Onze panelen zijn uniek en gemaakt van de allerbeste kwaliteit.

Wecho is ontstaan vanuit onze andere onderneming: Tegen de Wand. Bij Tegen de Wand focussen wij ons voornamelijk op maatwerk bestellingen wanddecoratie, dit gaat veelal om B2B business. Het leek ons leuk om met deze webshop een nieuw markt aan te spreken met een ander product, wat natuurlijk wel een van onze specialiteiten betreft.

Ons unieke concept

Bij Wecho bieden we Akoestische Panelen, ofwel schilderijen aan die in het teken staan van kwaliteit, design en duurzaamheid.  Wat wij als geen ander begrijpen is dat interieurstijlen continu in ontwikkelen zijn. Daarom bedachten wij wanddecoratie die het mogelijk maakt om gedeeltelijk vervangen te worden. Zo bestel je bij ons eenmalig een akoestisch schilderij, en kan je vervolgens van design switchen wanneer jij wil!

Hoe wij bijdrage aan een beter leven:

  • Onze akoestische wanddecoraties zorgen voor een geruislozere ruimte. Lees meer.
  • Ons akoestisch materiaal is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Lees meer.
  • Onze akoestische schilderijen zijn van design te veranderen wanneer jij maar wil. Lees meer.

 

Wie zijn wij?

Wecho is opgericht door Freek Langenhuijsen & Joep van Groenland, twee jonge ondernemers. Hieronder vindt je een kort verhaaltje per persoon.

Joep van Groenland

In het dagelijks leven interesseer ik mij al vanaf jongs af aan in toepassingen die meerdere functionaliteiten hebben, zo ook onze akoestische schilderijen met een prachtig uniek design. Naast dat deze dienen als een mooie wanddecoratie zijn onze paneen namelijk ook geluidsdempend.

Al vanaf 2016/2017 ben ik bezig met het ontwerpen van allerlei designs als het gaat om drukwerk. Door dit mezelf aangeleerd te hebben starten ik begin 2022 Tegen de Wand met mijn compagnon Freek. Vrij snel daarna besefte we ons dat we dit ook moesten combineren met een van onze andere specialiteiten, namelijk: Webshops bouwen.

Freek Langenhuijsen

Na 6 jaar in de grafische industrie te hebben gewerkt, mijn studie te hebben afgerond en al een aantal jaar bezig te zijn geweest met ondernemen. Was het tijd voor een nieuwe stap: Wecho.

Nadat ik met Joep Tegen de Wand  begonnen ben leek het mij enorm leuk een echte webshop te bouwen, met uiteindelijk het doel om internationaal een grote speler te worden op het gebied van akoestische wand- en plafonddecoraties.

Webwinkel Keurmerk

Wat zeggen klanten over ons?