Akoestische Schilderijen: Een Elegante Oplossing voor Geluidsoverlast

Wat zijn Akoestische Schilderijen?

 Akoestische schilderijen zijn een unieke combinatie van kunst en technologie. Ze zijn speciaal ontworpen om geluid te absorberen in een ruimte. Dit kan geluidsoverlast verminderen en de akoestiek verbeteren, waardoor de ruimte comfortabeler en functioneler wordt.

Hoe werken akoestische schilderijen?

De schilderijen zijn gemaakt van akoestische materialen zoals schuim, wol of kurk. Deze materialen zijn zeer effectief in het absorberen van geluid. Akoestische schilderijen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, en ze kunnen worden opgehangen aan de wand of het plafond of worden geplaatst als vrijstaande elementen.

Waarom kiezen voor Wecho?

Onze producten zijn een elegante oplossing voor geluidsoverlast. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende stijlen, waaronder moderne, abstracte en klassieke kunst. Dit maakt ze een perfecte toevoeging voor elk interieur.

Ook is ons gehele aanbod duurzaam geproduceerd. Onze akoestische vulling is van gerecyclede spijkerbroeken gemaakt, de print kun je eenvoudig vervangen en het frame gaat een leven lang mee.

Akoestische Schilderijen in de praktijk

Akoestische schilderijen zijn een veelgebruikte oplossing in kantoren, scholen, vergaderzalen en andere openbare ruimtes. Ze helpen om een heldere en comfortabele omgeving te creëren voor gesprekken, presentaties en andere activiteiten. Ook kunnen ze worden gebruikt in woonruimtes, waar ze kunnen bijdragen aan een rustige en ontspannen sfeer.

Schilderijen kopen

Geluidsabsorberende schilderijen zijn een unieke combinatie van kunst en technologie die een efficiënte oplossing bieden voor geluidsoverlast en verbetering van de akoestiek in een ruimte. Of u nu op zoek bent naar panelen voor uw kantoor, school, vergaderzaal of een andere openbare ruimte, of zelfs voor uw eigen huis, er zijn veel opties beschikbaar. Door te kiezen voor geluidabsorberende schilderijen, kunt u geluidsoverlast verminderen en tegelijkertijd een elegante en esthetisch aantrekkelijke toevoeging maken aan uw interieur. 

Ons ruime aanbod akoestische schilderijen

Wecho kent een ruim aanbod van designs, om het zo eenvoudig mogelijk maken om je keuze te maken hebben we al onze design onderverdeeld in categorieën, deze vindt je hieronder:

Vintage (120)

Steden (378)

Sport (94)

Spel en gaming (85)

Ruimtevaart (96)

Romantisch (95)

Retro (74)

Overige thema's (25)

Oude meesters (124)

Natuur (459)

Muziek (95)

Mooie mensen (203)

Marmer (190)

Lifestyle (99)

Kinderen (105)

Ironisch (42)

Eten en drinken (376)

Dieren (318)

Beauty (80)

Abstract (301)