Design, Materiaal

Een nieuw design op je akoestisch paneel

peesdoek-vervangen_Wecho

Bij Wecho bieden we verschillende vormen akoestische schilderijen aan, deze vormen duiden aan hoe je de print van een paneel kan vervangen. Heb je een Rechthoekig, vierkant of hexagonaal akoestisch schilderij? Lees dan verder bij het kopje: Akoestisch materiaal met print vervangen. Heb je een rond akoestisch schilderij? Bekijk dan het kopje: Peesdoek vervangen.

Akoestisch materiaal met print vervangen

Het vervangen van je akoestische materiaal met print is kinderlijk een voudig. Hieronder de stappen weergegeven:


1- Haal je akoestische schilderij van de muur

2- Leg je akoestische paneel met de prinszijde naar onder op een vloerkleed, stuk karton etc.

3- Haal het akoestische materiaal er via de achterzijde uit.yara ellen wille adidas yeezy shoes jordan shoes online ohio state football jersey air max 270 women deuce vaughn cowboys jersey cheap jerseys cruz azul jersey 2023 full lace human hair wigs air jordan 1 element yeezy boost 350 nike air max 90 futura nike air max 270 sale adidas yeezy 700 v3 deion sanders jersey

4- Breng het nieuwe akoestische materiaal via de achterzijde naar binnen en zorg dat deze goed aansluit.

5- Draai het paneel weer om en controleer zorgvuldig of alles correct in het frame zit.

6- Hang het paneel weer terug en klaar!

Peesdoek vervangen

Het proces van het vervangen van een peesdoek in een aluminium frame is eenvoudig. Eerst moet je het oude peesdoek verwijderen door aan het kleine labeltje die aan het peesdoek zit te trekken. Hierna kun je het pees gemakkelijk in het frame duwen. Het fijne van de ronde vorm is dat het niet uit maakt waar je begint.

Het vervangen van een peesdoek in een aluminium frame is een kostenefficiënte manier om een wandpaneel een nieuwe look te geven. Omdat u alleen het peesdoek hoeft te vervangen, is het veel goedkoper dan het kopen van een nieuw wandpaneel. Bovendien is een peesdoek gemakkelijk vervangbaar, waardoor u in staat bent om het ontwerp van uw wandpaneel aan te passen wanneer u dat wilt.

Het vervangen van een peesdoek in een aluminium frame is ook een duurzame oplossing. Een nieuw peesdoek voorkomt namelijk dat je het frame niet meer kunt gebruiken. Wil je meer weten over duurzaamheid? Klik dan hier.

Hoe bestel ik een nieuw akoestisch vilt of peesdoek?

Bij wecho is het gemakkelijk om een nieuw design voor je akoestische wanddecoratie te bestellen. Het is wel belangrijk om even aan te geven welke print je wenst te hebben. Dit kan een design uit onze winkel zijn of wellicht een foto die je ons toestuurt. Wij nemen ten alle tijden even contact met je op indien het een zelf aangeleverde foto betreft. Heb je verdere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Klik hier om een los akoestisch vilt of peesdoek te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *