Akoestische wanddecoratie

Ben je op zoek naar akoestische wanddecoratie? Dan ben je bij Wecho aan het juiste adres. Wij bieden verschillende akoestische muurdecoraties aan, van kleurrijk tot zwart wit, van ronde vormen tot aan vierkante vormen en van Scandinavisch tot aan Hotel Chique design. 

akoestisch-schilderij-golden-men-hexagon_Wecho

Akoestische muurdecoratie die duurzaam is

Bij Wecho hebben we duurzaamheid een hoge prioriteit gegeven. Hieronder vindt je wat beknopte informatie:

  • Het frame

Allereerst gaan onze aluminium frames een leven lang mee. Daarnaast zijn ze 100% recyclebaar, zo is ongeveer 75% van al het geproduceerde aluminium nog steeds in gebruik.

  • Akoestisch materiaal
Ons akoestisch materiaal wordt geproduceerd van gerecyclede spijkerbroeken, wat uiterst duurzaam is.
 
  • Vervangbare print

Bij Wecho is het mogelijk om ten alle tijden van design te veranderen. Het is namelijk eenvoudig je print te vervangen en een nieuwe print bestel je eenvoudig bij ons.

Akoestische wanddecoratie met design

Naast duurzaamheid hebben wij design en functionaliteit ook hoog in het vaandel staan. Bij Wecho is er een ruime keus uit ruim 1500 designs, deze designs zijn ieder uniek. We hebben een tal designers die ervoor zorgen dat we iedere maand nieuwe akoestische wanddecoraties kunnen aanbieden. Het is zelfs mogelijk om een wens in te dienen die wij vervolgens voor zullen leggen aan een van de designers. Hiervoor dien je contact met ons op te nemen.

Maatwerk akoestische muurdecoratie

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek formaat van je akoestische muurdecoratie, maar kun je deze niet vinden? Neem gerust even contact met ons op en wij helpen je graag met jouw eigen formaat geluiddempende wanddecoratie.