Canvas schilderijen als geluidsabsorberende oplossing

Schilderijen zijn niet alleen een mooie toevoeging aan de wanden van je huis, ze kunnen ook helpen om geluid te absorberen. Het materiaal van ons canvas schilderij is namelijk geschikt om geluid te absorberen, wat het huis aanzienlijk stiller kan maken. Dit komt doordat een materiaal van gerycelde spijkerbroeken zorgt voor geluidsabsorptie, lees hier meer. Bij Wecho hebben wij canvas schilderijen met aan de buitenzijde een frame, zodat je geen last hebt van zwevende canvasdoeken.

De voordelen van een akoestisch canvas schilderij

Het is bekend dat geluid het meest efficiënt wordt geabsorbeerd door materialen met een groot oppervlak en een dikke, zachte laag. Canvas schilderijen voldoen aan beide criteria en daarom zijn ze uitermate geschikt als geluidsabsorberende oplossing. Naast de akoestische voordelen heeft een canvas schilderij nog meer voordelen, zoals:

  • Je kunt het schilderij aanpassen aan je eigen smaak en interieur.
  • Onze Canvas schilderijen zijn duurzaam en kunnen jarenlang mee.
  • Het is een uniek en mooi product, waardoor het een blikvanger in je huis wordt.
  • De print is eenvoudig vervangbaar, waardoor je gemakkelijk een nieuw design in het frame hangt.
akoestisch-canvas-schilderij-hoopvol-model-rechthoek-horizontaalakoestisch-schilderij-golden-whoman-05-rechthoek-horizontaal_Wecho

Hoe werkt een geluidsabsorberend canvas schilderij?

Een geluidsabsorberend canvas werkt door de vibraties van geluid te absorberen en te verminderen. Hierdoor neemt het niveau van het geluid af en wordt het huis stiller. Het canvas schilderij is dus een goede oplossing als je last hebt van geluidsoverlast, bijvoorbeeld van buren of verkeersgeluiden. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wecho: de beste keuze voor jouw akoestisch canvas schilderij

Bij Wecho vind je de mooiste werken voor aan de muur die je kunt gebruiken als geluidsabsorberende oplossing. Onze canvas schilderijen hebben aan de buitenzijde een frame, waardoor je geen last hebt van zwevende canvasdoeken. Bovendien kun je ze aanpassen aan je eigen smaak en interieur, waardoor het een mooie toevoeging aan je huis wordt.

Conclusie: kies voor een geluidsabsorberend canvas schilderij van Wecho

Een geluidsabsorberend canvas schilderij is een unieke en mooie oplossing om geluid te absorberen. Bij Wecho vind je de beste akoestische canvassen, die naast hun functionele voordelen ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur zijn. Kies voor een geluidsabsorberend canvas schilderij van Wecho en geniet van een stille en gezellige woning.

Mocht je na het lezen van dit artikel vragen hebben? Neem dan eens contact met ons op.

Bekijk ons aanbod canvas schilderijen, canvas schilderij per categorie:

Natuur (459)

Eten en drinken (376)

Mooie mensen (203)

Dieren (318)

Marmer (190)

Steden (378)

Abstract (301)

Oude meesters (124)

Vintage (120)

Kinderen (105)

Lifestyle (99)

Ruimtevaart (96)

Romantisch (95)

Muziek (95)

Sport (94)

Spel en gaming (85)

Beauty (80)

Retro (74)

Ironisch (42)

Overige thema's (25)