Schilderijen voor de Woonkamer: Een Gids voor Keuze en Inrichting

Op zoek naar een woonkamer schilderij? Een schilderij in de woonkamer is een prachtige manier om sfeer en persoonlijkheid aan je huis toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een abstract kunstwerk of een traditioneel landschap, er is een schilderij beschikbaar voor elke stijl en smaak.

Soorten Schilderijen voor de Woonkamer

Er zijn veel verschillende soorten schilderijen beschikbaar voor de woonkamer, bijvoorbeeld abstracte kunst, moderne kunst, figuratieve kunst, landschappen en portretten. Het is belangrijk om te overwegen wat het beste bij je persoonlijke smaak en de stijl van je huis past.

Formaat en Vorm van een woonkamer schilderij, schilderi

De grootte en het formaat van een wanddecoratie voor de woonkamer is ook belangrijk om te overwegen. Een groot schilderij kan een blikvanger zijn en een kleiner schilderij kan perfect zijn als aanvulling op een andere decoratieve elementen. Bij Wecho bieden verschillende formaten aan, aangeduid met S, M, L, XL en XXL.

Ook stellen we verschillende vormen schilderijen voor in de kamer beschikbaar, namelijk: Hexagon, Rond, Vierkant, Rechthoekig Horizontaal en Rechthoekig Verticaal.

wooonkamer-schilderij_Wecho-akoestisch-woonkamer-schilderij

Kleur en Stijl van je woonkamer schilderij

Kleur en stijl zijn ook belangrijke factoren bij het kiezen van een schilderij voor de woonkamer. Het is belangrijk om te bekijken hoe de kleuren van het schilderij zullen samengaan met de rest van de inrichting. Een minimalistische stijl past misschien beter bij een modern interieur, terwijl een traditionele stijl beter bij een klassieke inrichting past. Wij verdelen onze geluidsabsorberende schilderijen onder in de volgende interieurstijlen: Modern, Retro & Vintage, Bohemian, Hotel chique, Industrieel, Landelijk, Scandinavisch en Kleurrijk.

Het Opknappen van de Muur in je woonkamer: Schilderij Woonkamer

Een schilderij is een perfecte manier om een saaie muur in de woonkamer op te knappen en sfeer aan de kamer toe te voegen. Zorg ervoor dat het woonkamer schilderij matcht met de rest van de inrichting, zoals meubels, verlichting en andere decoratieve elementen.

Waarom een akoestisch woonkamer schilderij

Het kiezen van een schilderij voor de woonkamer een belangrijke beslissing. Houd rekening met factoren als soort, formaat, kleur, stijl en hoe het schilderij zal samengaan met de rest van de inrichting. Het is belangrijk om een schilderij te kiezen dat bij je persoonlijke smaak en stijl past, en dat sfeer en persoonlijkheid aan je huis toevoegt. 

Onze schilderijen zorgen er voor  dat je woonkamer minder galmt, waardoor je lekker tot rust kan komen. Daarnaast is de print in het frame vervangbaar en zijn onze producten duurzaam geproduceerd in ons eigen Nederland.

Mocht je na het lezen van dit artikel vragen hebben? Neem dan eens contact met ons op.

Bekijk ons aanbod woonkamer schilderijen per categorie:

Natuur (459)

Eten en drinken (376)

Mooie mensen (203)

Dieren (318)

Marmer (190)

Steden (378)

Abstract (301)

Oude meesters (124)

Vintage (120)

Kinderen (105)

Lifestyle (99)

Ruimtevaart (96)

Romantisch (95)

Muziek (95)

Sport (94)

Spel en gaming (85)

Beauty (80)

Retro (74)

Ironisch (42)

Overige thema's (25)