Akoestisch paneel met een zeshoek vorm, onze akoestische hexagon panelen

Wecho biedt verschillende akoestische schilderijen aan. Onze wanddecoraties zorgen ieder voor geluidsabsorptie, afhankelijk van het oppervlak en de akoestische waarde. Onze panelen worden aangeboden in verschillende vormen: Hexagon, Rond, Vierkant of rechthoek. Op deze pagina gaan we specifiek in op de zeshoek vorm, ofwel hexagon.

Hexagon-akoestisch-paneel-zwart-wit

In welke formaten zijn de akoestische panelen hexagon verkrijgbaar?

Momenteel bieden wij de formaten M, L en XL aan. Deze formaten kennen een diameter van 60, 100 en 140CM. Echter kunnen wij op aanvraag ook andere formaten produceren, neem daarvoor even contact met ons op.

De akoestische waarde

In tegenstelling tot onze andere vormen akoestische wanddecoraties is het bij onze hexagon panelen niet mogelijk om voor een akoestische waarde te kiezen. De panelen hebben in dit geval allemaal dezelfde akoestische waarde, namelijk: 0.65. 

Een vervangbare print

Wecho richt zicht op drie kernfactoren: Design, functionaliteit en duurzaamheid. Zo is het aluminium frame recyclebaar, wordt de akoestische ”vulling” gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en is het mogelijk om enkel een nieuw stuk vilt of peesdoek te bestellen. Zo is het frame maar een eenmalige investering, en kun je ten alle tijden van schilderij veranderen. Ideaal als je met de tijd mee wil!

Een eigen print op een hexagon akoestisch schilderij

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek design voor op je hexagon akoestische paneel, maar kun je deze niet vinden? Neem gerust even contact met ons op en wij helpen je graag aan jouw unieke geluiddempende schilderij.