Akoestische panelen met een ronde vorm

Akoestische wanddecoratie zijn er in allerlei soorten en maten. De standaard rechthoekige of vierkante akoestische schilderijen ken je vast al wel. Wecho biedt ook unieke vormen aan, zoals een hexagon of ronde vorm. Akoestische panelen rond zijn beschikbaar in de akoestische waardes 0.5 en 0.9.

Rond-akoestisch-paneel-junglel

De enige in Nederland

Ben je op zoek naar een rond akoestisch schilderij? Stop dan met zoeken. Wecho is namelijk de enige webshop in Nederland en omstreken die akoestische wandecoratie met een mooie print aanbiedt. 

Wat ons daarnaast nog een stukje unieker maakt dan enkel de ronde vorm?  Wij bieden ook enkel het ronde peesdoek aan, waardoor je altijd van design kan wisselen als je de oude print beu bent! Lees meer over ons duurzame artikel op deze pagina.

Welke formaten zijn beschikbaar voor een rond akoestisch paneel?

Wecho maakt onderscheidt in verschillende formaten. Dit hangt voor welke akoestische waarde je gaat. Ga voor een akoestisch BASIC paneel, dan bieden wij formaten met een diameter van 80CM, 100CM, 140CM en 200CM aan. Wanneer je kiest voor een akoestisch PRO schilderij bieden wij de formaten met een diameter van 100CM, 140CM of 200CM aan. 

Heb je echter specifieke wensen met betrekking tot het formaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij bespreken de mogelijkheden met je.

Een eigen print op een rond akoestisch schilderij

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek design voor op je ronde akoestische paneel, maar kun je deze niet vinden? Neem gerust even contact met ons op en wij helpen je graag aan jouw unieke geluiddempende paneel.