Vierkante akoestische panelen die geluid absorberen

Wij bieden allerlei akoestische wanddecoraties aan. Wecho’s schilderijen zijn geluiddempend, de mate waarin is afhankelijk van het oppervlak en de akoestische waarde. Bij Wecho bieden we zowel plafond- als wandpanelen aan in verschillende vormen, namelijk: Vierkante, Ronde, Hexagonen en Rechthoekige. Naast deze vormen is er nog veel meer mogelijk. Voor maatwerk kun je contact met ons opnemen.

Vierkant_Rond_romantisch

In welke formaten zijn de akoestische panelen vierkant verkrijgbaar?

Momenteel bieden wij de formaten S, M, L XL en XXL aan. Deze formaten kennen een diameter van 50, 65, 80, 100 en 140CM. Daarnaast heb je de keuze om te kiezen tussen een akoestische waarde van 0.65 of 0.90. Meer informatie over de geluidsabsorptie vindt je hier.

Verwisselen van je design

Wecho richt zicht op drie kernfactoren: Design, functionaliteit en duurzaamheid. Zo is het aluminium frame recyclebaar, wordt de akoestische ”vulling” gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken en is het mogelijk om enkel een nieuw stuk vilt of peesdoek te bestellen. Het frame is een eenmalige investering, zo kun je de print ten alle tijden vervangen. Perfect wanneer je met de tijd mee wil!

Een ander kleur frame

In onze webshop bieden wij standaard de frame kleur zwart. Echter is het mogelijk om in elke RAL-kleur het frame te bestellen. Hiervoor moet je even contact met ons opnemen.

Een eigen print op een vierkant akoestisch schilderij

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek design voor op je vierkante akoestische paneel, maar kun je deze niet vinden? Neem gerust even contact met ons op en wij helpen je graag aan jouw unieke geluiddempende paneel.