Akoestische panelen in een rechthoek vorm

Wij kennen een ruim aanbod akoestische panelen, de meeste voorzien van een uniek design. Het mag dan ook zeker een schilderij genoemd worden. Naast dat wij akoestische schilderijen in een rechthoek aanbieden, bieden wij ook wand- en plafondpanelen aan in een ronde, vierkante of hexagonale vorm. De panelen die wij aanbieden via onze webshop zijn in standaard formaten beschikbaar. Echter kunnen we vrijwel elk formaat maken, neem voor een akoestisch paneel op maat even contact op met ons.

Een akoestisch schilderij wat een leven lang meegaat

Bij Wecho hebben de duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo hebben we bijvoorbeeld een akoestisch paneel ontwikkeld die je een leven lang kan gebruiken, ook wanneer je het design beu bent. Het is namelijk kinderijk eenvoudig om de print te verwisselen, hoe je dit doet lees je hier. Bij Wecho bestel je al vanaf 50 euro een nieuw peesdoek of akoestisch vilt, met een geheel nieuw design. 

Welke formaten akoestisch paneel bieden wij aan?

Wij bieden de maten S (70X50), M (85X60), L (100X72), XL (120X86) en XXL (150X107). Deze panelen zijn zowel voor de wand als tegen het plafond te koop. Naast het onderscheid in formaten bieden wij ook twee verschillende akoestische waardes aan, namelijk: 0.65 en 0.90. Deze definiëren wij als Akoestische BASIC en PRO panelen.

Een eigen kleur frame van je akoestisch paneel

Op de webshop bieden wij als standaard kleur een zwart frame aan. Echter kunnen wij het frame in elke gewenste RAL-kleur uitvoeren. Zo is het tegenwoordig een trend om brons te laten terugkeren in het interieur. 

Een eigen print op een rechthoekig akoestisch schilderij

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek design voor op je rechthoekige akoestische paneel, maar kun je deze niet vinden? Neem gerust even contact met ons op en wij helpen je graag aan jouw unieke geluiddempende wanddecoratie.