Montage

Hoe monteer je een akoestisch paneel?

Hoe-monteer-je-een-akoestisch-schilderij-

Heeft u uw akoestisch wandpaneel geleverd gekregen? De volgende stap is om deze tegen uw gewenste oppervlakte te monteren.

Het monteren van een akoestisch wandpaneel met aluminium frame tegen een muur is een eenvoudig proces dat weinig tijd kost. Zorg dat je de volgende materialen hebt voordat je begint:

 • Boormachine
 • Schroefmachine
 • Potlood
 • Steen of houtboor (afhankelijk van je muur)
 • Waterpas
 • Pluggen (indien u een gipswand heeft maak dan gebruik van gipspluggen)

Volg de volgende stappen voor het monteren van het akoestisch wandpaneel:

 1. Bepaal de plaats waar het akoestisch wandpaneel geplaatst moet worden en markeer deze plek met potlood of tape. Zorg ervoor dat de muur schoon en droog is voordat je begint.
 2. Houd het akoestisch wandpaneel tegen de muur op de gemarkeerde plek en controleer of deze op de juiste hoogte en positie zit. Als het paneel niet op de juiste hoogte zit, pas deze dan aan voordat je verder gaat.
 3. Plaats een waterpas op het akoestisch wandpaneel om te controleren of deze horizontaal is. Pas het paneel aan indien nodig.
 4. Markeer de locatie van de ophangpunten op decheap yeezy shoes lace front human hair wigs custom youth nfl jersey air jordan 1 low flyease aguilas cibaeñas jersey cheap baseball jerseys wmns air 1 mid best human hair wigs for black females yeezy shoes under 1000 nike dunk nfl best sex toys for men custom maple leafs jersey dallas cowboys slippers mens kansas city chiefs crocs adidas yeezy prezzo basso muur met potlood of tape. De ophangpunten zijn de punten waar de schroeven in de muur moeten worden geschroefd om het akoestisch wandpaneel op te hangen.
 5. Boor gaten in de muur op de gemarkeerde plekken en plaats pluggen in de gaten. Zorg ervoor dat de pluggen geschikt zijn voor het gewicht van het akoestisch wandpaneel.
 6. Schroef de ophangbeugels van het aluminium frame vast op de muur met behulp van de schroeven en pluggen.
 7. Hang het akoestisch wandpaneel op aan de ophangbeugels en controleer nogmaals of deze horizontaal hangt. Pas de positie indien nodig.
 8. Controleer of het akoestisch wandpaneel stevig vastzit aan de muur.

Het monteren van een akoestisch wandpaneel met aluminium frame tegen een muur is een eenvoudig proces dat weinig tijd kost. Zorg ervoor dat je de juiste materialen en gereedschappen bij de hand hebt voordat je begint, zodat je het paneel snel en veilig kunt monteren. Door het volgen van deze stappen kun je genieten van een effectieve geluidsabsorptie en een verbeterde akoestiek in je ruimte.

Een kijkje nemen in onze winkel? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *