Design

Kan ik zelf een design laten maken voor mijn akoestisch paneel?

een-eigen-foto-op-je-akeostisch-paneel

Bij Wecho is het uiteraard ook mogelijk een eigen design op je akoestisch schilderij te laten maken of aan te leveren. Wanneer je een eigen design aanlevert aan ons dient dit wel volgens de juiste aanleverspecificaties te zijn. Om er zeker van te zijn dat dit kloppend is dien je rekening houden met de volgende elementen:

Vorm

Wij bieden verschillende vormen akoestische schilderijen aan, namelijk: Rond, Vierkant, Rechthoekig (horizontaal), Rechthoekig (verticaal) en hexagonaal. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Bij ronde panelen is het zo dat er waarschijnlijk een deel zou wegvallen wanneer het niet correct wordt aangeleverd.

Verhouding

Naast de vorm is de verhouding ook van belang. Denk hierbij aan aan vierkante afbeelding dat een rechthoekig paneel moet worden. Vrijwel onmogelijk zonder dat er delen wegvallen van het oorspronkelijke design.

Kwaliteit

Wanneer een afbeelding of design te lagen kwaliteit bevat zullen wij de bestelling niet aannemen, niet omdat we lastig zijn. Maar juist omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat! = Wanneer een afbeelding of design te lage kwaliteit bevat zullen wij de bestelling niet aannemen. Niet omdat we lastig zijn, maar juist omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat! 

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Dit is sterk afhankelijk of je de bestanden correct aanlevert of dat wij een design voor je moeten maken/aanpassen. Wanneer je een correct design aanlevert lopen de kosten vrijwel gelijk met de standaard prijzen op onze website. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om een geheel eigen afmeting te kiezen, tot wel 3 meter groot.

In grote lijnen waren dit de elementen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een design van je eigen akoestische schilderij. Natuurlijk komt er altijd meer bij kijken, vooral als je geen ervaring hebt met drukwerk of ontwerpen.

Wij van Wecho willen je graag helpen met het ontwikkelen van jouw akoestisch schilderij en daarom kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om hulp en advies te vragen aan Tegen de Wand. Hier komen onze akoestische panelen stuk voor stuk vandaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *