Materiaal

Wat is een akoestisch paneel?

akoestische-panelen_Wecho

Akoestische panelen worden doorgaans gebruikt binnen het interieur als een geluidsdemper. De panelen met een bijzondere samenstelling van materialen laten een echo verdwijnen. Denk hierbij aan aan ruimtes als een kantoor, gang, kinderopvang, school, toilet, sportruimte, woonkamer of de keuken.

De meeste mensen zullen akoestische panelen herkennen van de maatwerk oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren, hieronder zie je een foto vannike air max 270 sale air jordan 1 element nfl jersey shop yeezy sneakers yeezy sneakers jordan max aura 4 ja morant jersey original asu football jersey motagua jersey uberlube luxury lubricant yeezy shoes for sale yeezy boost 350 yeezy 700 nike jordan sale nike air max 95 zo’n akoestisch werk.

Akoestisch schilderij

Wat ons bijzonder maakt ten opzicht van de standaard akoestiek? Dat is dat wij enkel akoestische panelen aanbieden met een print, ofwel design er op. Het grote voordeel van onze akoestische schilderijen is dat ze multifunctioneel zijn. De twee voordelen van onze panelen:

  • Mooi design schilderij, passend bij je interieur.
  • Ons akoestisch paneel absorbeert geluid.

Onze akoestische muurdecoraties zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je de keuze tussen: Een wit of zwart frame, akoestische waarden, afmetingen , vorm en design. Het is bij ons zelfs mogelijk om een eigen print aan te leveren of iets door ons te laten ontwerpen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een eigen design akoestisch paneel, neem dan even contact met ons op.

Een kijkje nemen in onze winkel? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *